Karhulan Pesuliike - luotettava vaatepesulasi Kotkassa

Tilaa pesupalvelu
Vaatepesula Karhulan Pesuliike Kotka

Karhulan Pesuliike Oy on toiminut jo vuodesta 1961, ja olemme Kotkan vanhin pesula. Olemme luotettava ja Kotkan alueella monien tuntema toimija. Luotettavuudestamme kertoo uskollisten kanta-asiakkaidemme suuri joukko. Tyytyväiset asiakkaamme tietävät kaiken ystävällisen palvelumme laadusta. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti perinteisen perheyrityksen lämmöllä ja suurella sydämellä. Tule tutustumaan pesulamme palveluihin lähemmin osoitteessa Virsumäentie 32, Kotka!

Pesulapalvelumme yksityisasiakkaille

Puhtaus on puoli ruokaa, kuuluu vanha sanonta. Puhtailla, sileillä ja hyvän tuoksuisilla vaatteilla on elämä mieluisampaa ja ulosantisi tyylikkäämpää. Hoidamme yksityisasiakkaiden vaatepesulapalvelut luotettavasti vuosikymmenten kokemuksella. Meiltä saat valkopyykin takaisin tuoksuvan puhtaana ja kirjopyykkisi kirkkaaksi pestynä. Vuosien saatossa kertynyt kokemuksemme pyykinpesusta takaa pyykeillesi hyvän lopputuloksen.

Oikean pesuohjelman ja pesuaineen valinnassa otamme aina huomioon veden kovuuden, kankaiden laadun sekä monet muut asiat, jotta vaatteesi saavat hellän ja tehokkaan pesun. Kotipesulla vaatteista saa arkikäyttöön siistejä ja puhtaita, mutta turvautumalla ammattilaisten palveluihin pääset helpommin eroon itsepäisestä liasta. Pesemme vaatteita sekä lakanoita, mutta hoidamme myös mattojen sekä erikoiskankaiden pesun samalla ammattitaidolla. Tutustu mattopesulan palveluihimme yrityssivuillamme.

Palveluvalikoimaamme kuuluu myös kemiallinen pesu, joka sopii erinomaisesti erilaisille kankaille. Kemiallisen pesun etuna on, että se ei vesipesun tapaan turvota lainkaan kankaan kuituja. Näin kangas ei veny, kutistu tai nukkaannu. Tämä puolestaan antaa vaatteillesi pidemmän elämän. Kemiallisella pesulla pääset helposti eroon pinttyneistä rasvalaikuista ja muista itsepäisistä tahroista. Kemiallinen pesu säästää myös kankaan värejä vesipesua paremmin. Sen haittana on kuitenkin kankaan kuluminen pesun yhteydessä. Voit myös kuivapestä vaatteesi ja kankaasi meillä. Kuivapesu sopii erityisesti puvuille ja herkille silkkikankaille.