Karhulan Pesuliike tekee kemialliset pesut ja työvaatteiden puhdistukset 
yrityksille

Soita ja kysy lisää
Kemiallinen pesu Kotka

Yritykset hyötyvät yhtä lailla puhtaista vaatteista ja kankaista siinä missä yksityishenkilötkin. Hyvin hoidetut työvaatteet ovat edustavampia ja miellyttävämpiä työntekijöille. Lisäksi yrityksen käytössä olevat verhot, pöytäliinat, matot ja muut tekstiilit tarvitsevat säännöllistä pesua. Tarjoamme Kotkan, Karhulan ja Haminan alueen yrityksille kattavat pesulapalvelut vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluvat valkopesut, kirjopesut, kemialliset pesut ja kuivapesut.

Yritysten pesulapalvelut

Työvaatteiden pesu on keskeinen osa pesulamme palveluita. Puhdistamme työasut, virkapuvut ja suojahaalarit yritysten tarpeisiin nopeasti ja taitavasti. Pesemme myös liinavaatteet, pöytäliinat, verhot ja matot. Erityisesti pitopalveluiden ja majoitusliikkeiden kaltaiset yritykset hyötyvät palveluistamme suuresti. Pesemme kaikennäköiset ja -kokoiset lakanat ja tekstiilit joustavasti sekä aina laadusta tinkimättä. Voit huoletta jättää yrityksesi tekstiilien pesut meidän hoidettavaksemme!

Yritysten pesulapalvelut

Tarjoamme yrityksille ja laitoksille työvaatteiden sopimuspesupalvelun. Pesemme yrityksesi työvaatteet säännöllisin väliajoin sopimuksen mukaan. Näin yrityksesi työntekijät pääsevät palvelemaan asiakkaitaan puhtaan ja raikkaan näköisissä työvaatteissa, mikä puolestaan antaa yrityksestäsi luotettavan kuvan. Puhtaat vaatteet ovat osa yrityksen imagoa. Säännöllisesti pestyt työvaatteet kestävät myös käyttöä pidempään. Kuljetuspalvelumme kuljettaa Kotkan alueella työvaatteet yrityksestäsi pesulaamme ja palauttaa ne takaisin puhtaina ja kuivina. Näin säästyt ylimääräiseltä työltä ja vaivalta.

Palveleva mattopesula

Mattojen pesua ei aina pääse tekemään mattolaiturilla kauniissa kesäsäässä, etenkin jos olet yrittäjä. Olemme vaatepesulan lisäksi kattava ja palveleva mattopesula. Pesemme kaikki matot asiakkaan toiveiden mukaisesti sopivia ja ympäristöystävällisiä pesuaineita ja matonpesukoneita käyttäen. Meiltä onnistuu myös laakapesu erikoismatoille. Kattava kuljetuspalvelumme noutaa myös matot Kotkan alueella yrityksestäsi ja palauttaa ne takaisin puhtaan tuoksuvina.